Week 7 & 8

Oeps een week overgeslagen, zo druk met de nieuwe collectie bezig geweest en met het inhalen van school (Parijs) dat ik het helemaal vergeten ben.

De eerste week weer naar school na mijn minor. Nieuwe vakken, nieuwe docenten en iedereen weer zien. Veel nieuwe indrukken maar ik heb nooit een hekel aan school gehad dus een prima weekje. Voor een school opdracht mag ik weer werken aan mijn bedrijf, net als tijdens mijn minor. Door deze kansen hoop ik Zardie steeds een stukje beter te maken. Ook had ik deze zaterdag de product fotoshoot, we hebben alle producten opnieuw op de foto gezet voor een mooi geheel en dezelfde sfeer.

Week 8 was de vakantie, carnavalsvakantie hier in Brabant. In eerste instantie had ik helemaal geen zin om carnaval te vieren, ik was veel te druk bezig met de collectie in mijn hoofd. Toch maar de vrijdag met vriendinnen geweest en toen voelde ik weer waarom ik zo van carnaval houd. Iedereen kent iedereen (we waren in mijn dorp) en iedereen is vrienden met iedereen, een top sfeer. Dus toen ook zondag en maandag geweest, een heel leuk begin van die week. De rest van de vakantie heb ik niet zoveel gedaan, beetje rustig aan en de lancering van de nieuwe collectie voorbereid.

Nu al zin in de volgende week want dan ben ik namelijk jarig. Mensen die mij kennen weten dat ik gek ben op mijn verjaardag. Ik roep al een maand lang ‘ik ben bijna jarig’ en vrijdag ben ik dus jarig en wordt ook nog eens de nieuwe collectie gelanceerd dus helemaal zin in komende week.

See you next week,

Liefs, Kayli

1 gedachte over “Week 7 & 8”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen