Over maatwerk

Ben je al langere tijd op zoek naar een specifiek model jurkje, een jasje wat afgestemd is naar jouw wensen of een broek die naadloos op jouw lichaam aansluit? Dan ben je hier op de juiste plek. Samen kunnen we alles maken wat je maar wilt.

Hoe gaat dat dan in zijn werk? Je neemt contact met mij op via het contact formulier onderaan deze pagina. Deel jouw wensen met eventueel inspiratiefoto’s met mij. Nadat ik jouw wensen heb ontvangen, neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op om een afspraak te plannen.

Tijdens de afspraak gaan we samen rond de tafel om jouw wensen om te zetten in een concreet plan. We maken samen een ontwerp en zodra dit helemaal naar wens is, ga ik voor jou aan de slag. We meten de maten op en vervolgens wordt er een proefmodel gemaakt. Dat is je gewenste kledingstuk, maar dan in een proefstof. Tijdens de tweede afspraak pas je het proefmodel, passen we eventueel het een en ander aan en vervolgens wordt het daadwerkelijke kledingstuk voor jou gemaakt. Tijdens de derde afspraak overhandig ik jouw unieke, perfect passende kledingstuk welke speciaal voor jou gemaakt is.

Maatwerk aanvragen

Winkelwagen
×