Dromen, doelen en hopen.

Doelen zonder dromen zijn waardeloos naar mijn mening. Groot dromen maar realistisch doelen stellen is de key. Groot dromen is geen probleem voor mij, realistische doelen en stappenplannen daar bij maken vind ik wel lastiger. Daarom ga ik dat samen met mijn coach doen, maar daarvoor moet ik wel eerst mijn dromen/doelen opgeschreven hebben. Ik dacht dat het leuk was om dit ook met jullie te delen.

Mijn eerste doel is een mannen collectie. Mannenmode loopt erg achter in het duurzaamheidsaspect en ik heb geleerd hoe je mannen kleding moet maken dus ga ik dat doen. In maart komt de nieuwe collectie uit en dan zal ook de eerste (kleinere) mannen collectie uitkomen. Dromen check, realistisch check.

Nu mijn aller grootste droom; een eigen pandje met deels winkel en deels atelier. Een pandje waar ik alles bij elkaar heb en elke dag in mijn droom kan zijn. Dit zal waarschijnlijk wel ooit haalbaar zijn maar ik wil het graag in februari 2024. Ik ben dan nog aan het afstuderen maar wil het graag klaar hebben als ik afgestudeerd ben. Ik denk altijd als andere mensen het kunnen, kan ik het ook. Niet zonder hard werken uiteraard en een beetje geluk. Of het haalbaar is met mijn studie is? Geen idee, het zal vast pittig zijn maar als ik ergens mijn gedachten op zet ga ik er 100% voor. Of het haalbaar is qua de financiële kant zal pittiger zijn. Ik heb geen geldboom of iets dergelijk helaas dus ik zal of binnen 1,5 jaar mijn bedrijf zo’n succes moeten maken of nog ergens anders een inkomen vandaan halen. Om hier een plan voor te maken heb ik dus mijn coach ingeschakeld, zo kan ik van doel naar doel werken en hopelijk midden 2024 ergens een groot openingsfeest houden.

Kleine side note wat ik jullie nog wilde vertellen; ik ga komende 10 weken werken aan een branding strategie om mijn merk beter te positioneren. Super veel zin in en hopelijk krijgt mijn merk door de komende strategie ook meer naamsbekendheid en een duidelijker verhaal.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen