Week 6

Mijn favoriete week van het jaar tot nu toe. Een paar dagen Parijs geweest en de fotoshoot van de spring collectie gehad. Een heerlijke week, volop genoten!

Maandag begon het gedonder, staking in het OV, dit betekent dat ik niet naar school kan. Ene kant baalde ik hiervan want dit was de eerste dag weer op mijn eigen school na een half jaar minor, maar van de andere kant scheelde me dit ook weer 4 uur reizen. Gelukkig kon ik maandag en dinsdag vanaf thuis de les volgen en miste ik niks.

Al heb ik de rest van de week school wel gemist, dat staat allemaal voor vanavond op de planning. Maar wel voor een goed doel: een van de grootste stoffenbeurs van Europa (en een paar daagjes eraan geplakt haha). Dinsdag avond vertrokken we met de trein naar Rotterdam, we konden bij de broer van een vriendin slapen omdat de trein naar Parijs vroeg in de ochtend vertrok.

Woensdag om half 12 stonden we hartje Parijs. Lekker geluncht, het Louvre bezocht, uit wezen eten en ons bed opgezocht. Donderdag er vroeg uit en op naar de beurs. Eerst nog helemaal de verkeerde kant op gegaan omdat we het adres van het hoofdkantoor hadden gepakt i.p.v. de beurs. Heel dom, I know, maar we waren niet de enige. Samen met onze nieuwe vrienden richting het goede adres en oh wat een indruk. Zo’n grote hallen, zo veel stoffen, knoopjes, noem maar op (later een blog hierover). Na de beurs nog door naar het stoffendistrict van Parijs, een lange straat vol met alleen maar stoffenwinkels. Weer heerlijk Italiaans gegeten, een drankje gedaan en richting bed. Vrijdag stond in het teken van shoppen. Rustig aan gedaan in de ochtend, lekkerste ontbijt ever gehad, de Eifeltoren bezocht en daarna SHOPPENNN. Einde van de middag nog even chillen in het hotel na al het geslenter en weer heerlijk wezen uiteten. Zaterdag was het alweer tijd om naar huis te gaan, ontbijtje gehad en weer in de trein richting huis.

Vandaag stond de fotoshoot gepland voor de spring collectie die uit komt in maart. ‘s Ochtends in de auto met de modellen, vriendin en fotograaf, richting de Loonse duinen en shooten maar. Altijd een geluksmomentje om de kleding zo te zien bij de modellen en te zien hoe mooi het is op de foto’s. Nou het verhaal wordt alweer veel te lang maar kortom echt een top week.

PS. Kijk in de hoogtepunten van Instagram voor alle Parijs foto’s en filmpjes.

See you next week,

Liefs, Kayli  

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
×