Week 5

Deze week heb ik letterlijk 24/7 achter mijn naaimachine gezeten. De nieuwe collectie komt er aan en daar ben ik nu druk mee bezig. Vorige week heb ik de stoffen gekocht en deze week de patronen getekend en de kledingstukken gemaakt. Mijn eerste mannen artikelen komen online, wat ik super spannend vind maar ook heel leuk. Ik loop precies op mijn schema om alles op tijd af te hebben voor Parijs.

OMG ja ik ga naar Parijs, een droom van mij als een klein meisje. Ik ben wel vaker naar Parijs geweest maar nog nooit voor mijn bedrijf, voor stoffen en alles wat met mode te maken heeft. Ik ga met twee vriendinnen naar Primaire Vision, een van de grootste stoffenbeurs die er bestaat, als je het daar niet kan vinden dan bestaat het gewoon niet. Super super super veel zin in! Natuurlijk komen er volgende week vlogs online van Parijs dus volg me even op Instagram als je mee wil kijken tijdens het tripje.

Ohja en school begint weer, morgen mogen we meteen weer van 9 tot 5. Maar wel een kort weekje omdat ik van woensdag tot en met zaterdag in Parijs ben dus we nemen die lange dag maar voor lief dan.

See you next time,

Liefs, Kayli

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen