Week 4

Hee, leuk dat je een kijkje neemt in mijn leven. Elke zondag ga ik jullie een stukje meenemen in mijn leven. Hoe ik mijn bedrijf run, hoe ik het combineer met mijn studie, sporten en vrienden en familie.

OMG Zardie bestaat gewoon al een jaar. Deze week vierde ik het 1-jarig bestaan van mijn bedrijf. Ik ging met een vriendin een dagje naar Amsterdam en vierden het in de avond met vrienden.

Verder was deze week een rustige week. Ik heb net mijn minor afgerond en heb een week ´vakantie´ voordat mijn school weer begint. Ik ben druk bezig met de nieuwe collectie, die in maart komt. Vorige week ben ik met een vriendin naar de groothandel geweest en heb ik de stoffen ingekocht. Van inkoop dag maken we altijd een gezellige dag, wat drinken, lunchen en nog even in de stad in. Deze week ben ik bezig met de designs, heel veel proefmodellen, mislukte ontwerpen maar ook heel veel happiness als een ontwerp precies is gelukt zoals ik wilde.

Ook ben ik bezig met een coach die me helpt met de dingen die ik moeilijk vind zoals prijzen berekenen en doorrekenen. Met hem ben ik bezig om een financieel plan te maken om mijn grootste droom waar te maken: een eigen atelier en winkel.

See you next week,

Liefs, kayli

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen