THIS IS WHAT WE DO

Zardie_Background_image_Bovenfooter

Jij bent het waard om je als ware powervrouw te voelen! Dit is waar onze collecties om draaien.

Samen komen we tot een perfect passend en uniek kledingstuk speciaal voor jou. 

Handen_Naaimachine2

Geen zorgen, ik zorg dat het kledingstuk precies past zoals jij het wilt.

Alleen stoffen met een duurzame certificering worden gebruikt voor de kleding. 

THIS IS WHAT WE DO

Zardie_Background_image_Bovenfooter

Collectie

Bij Zardie smelten vakmanschap en milieubewustzijn samen. Elk item, een uniek kledingstuk op zich, ontstaat rechtstreeks in ons eigen atelier. Ontdek exclusieve kleding, made to order, speciaal voor jou!

Maatkleding

Altijd al gedroomd van een perfect passende jurk die verder niemand heeft of heb je een jasje in gedachten dat je nergens kan vinden. Laten we samenwerken om jouw droomkledingstuk te realiseren – uniek, op maat gemaakt, en helemaal voor jou ontworpen.

Handen_Naaimachine2

Coupeuse

Is je broek net iets te lang? Dat rokje net een tikje te ruim? Of mag die mouw best wat korter? Geen zorgen, ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat elk kledingstuk perfect past, precies zoals jij het voor ogen hebt.

Hello!

Meer over Zardie

In 2022 is het label Zardie opgericht door Kayli Verbeek. Zardie ontstond vanuit de droom om een eigen label op te zetten, waarbij de eerste tekeningen werden gemaakt aan de keukentafel en de eerste stiksels werden gestikt bij Annie. Nu worden alle kledingstukken met zorg vervaardigd in Zardie’s eigen atelier.

Zardie is een innovatief en duurzaam modelabel dat mode en duurzaamheid combineert op een unieke manier! Bij Zardie geloven we in kleding die niet alleen stijlvol is, maar ook een positieve impact heeft op de planeet. We zijn toegewijd aan het gebruik van ecologisch verantwoorde materialen, zoals ananasleer, en zijn voortdurend bezig met het verbeteren van de productieprocessen om zo duurzaam mogelijk te zijn.

Populair

Winkelwagen
×